Home
Info
Terrein
Lid worden
Veelgestelde vragen
Bestuur
Instructeurs
Download
Verhuur kantine
Links
Geschiedenis
Contact
Leden
Wedstrijd en
Sociale test

Lid worden

Wat moet je allemaal doen, waar moet je op letten.
Je hond moet ± 3 maanden oud zijn. Dit is rond de periode dat je hond de laatste inenting bij de dierenarts gekregen heeft. Vanaf dan moet hij jaarlijks een “rappel” krijgen.
Om je in te schrijven kun je hier je gegevens al invullen en de pagina af drukken. Deze kun je dan meebrengen naar de eerste training.
Het "papierwerk" kan ook steeds wanneer je de eerste keer naar de training komt.
De eerste keer dat je naar de training komt, kom je een kwartiertje vroeger. Breng het inentingboekje van je hond mee. We moeten kunnen controleren of de inentingen gegeven zijn. Dit is ter bescherming van je eigen hond en van de andere honden. We kunnen dit enkel controleren bij inschrijving of herinschrijving.
Je lidgeld dient wel voldaan te zijn voor je kan deelnemen aan de lessen. Nadat je inschrijving gebeurd is, kun je direct deelnemen. Aangezien we geen lessenreeksen organiseren, kun je steeds aansluiten en hoef je niet enkele weken te wachten tot er een lessenreeks zou starten.
Zorg ervoor dat je je hond voor de training niet laat eten. Een training is voor een pup, en soms ook een oudere hond, een hele inspanning. Sommige honden moeten door deze inspanning braken. Dat kunnen we beter voorkomen dan genezen.
Breng ook een speeltje of apport en wat hondenbrokken of koekjes (om je hond te belonen) mee.
Voor de rest wensen we je veel succes, veel plezier en veel geduld toe.